Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on skype

[Webinar] Digitalna zaštita i sigurnost: Alati i dobre prakse

Udruženje građana i građanki “Zašto Ne” organizira edukacije na temu “Medijska pismenost” u sklopu regionalnog projekta koji je podržan od TechSoup Europe.

Vrijeme svjetske pandemije promijenilo je naše društvene navike i nametnulo nam online aktivnosti koje su postale naša svakodnevica. Sa pojačanim prisustvom u digitalnom svijetu javljaju se i dodatne opasnosti koje zahtijevaju i dodatne napore da bismo se zaštitili i bili bezbijedni tokom obavljanja naših online aktivnosti. 

Na ovom webinaru ćete imate priliku, kroz primjere dobrih praksi, naučit kako i koje alate koristiti da biste se zaštitili u digitalnom svijetu. 

Webinar “Digitalna zaštita i sigurnost: Alati i dobre prakse” će se održati 25.03.2021. u terminu od 17h do 18:30h putem online platforme Webex, a vodit će ga novinarke i edukatorice iz oblasti digitalne zaštite i sigurnosti Maja Ćalović, Milica Kovačević i Katarina Kosmina. 

Udruženje “Zašto Ne” poziva aktiviste/ice nevladinih organizacija, studente/ice te sve zainteresovane iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine da se prijave putem ovog linka

Radni jezik je BHSC (bosanski, hrvatski, srpski, crnogorski). 

Poziv je otvoren do 24.03.2021. do 17:00h

Za više informacija, posjetite službene stranice organizatora.

media.ba