Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on skype

Virtualno studijsko putovanje: Energija za industrijska i poslovna postrojenja iz obnovljivih izvora

S ciljem unapređenja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i kompanija zainteresovane za oblasti snabdijevanja energijom industrijskih postrojenja i poslovnih objekata iz obnovljivih izvora, ali i radi uspostavljanja novih poslovnih kontakata, Predstavništvo njemačke privrede u BiH organizuje njemačko-bosanskohercegovačku studijsko putovanje na ovu temu koja će se održati u periodu od 29.03.-31.03.2021. godine u online formatu.

Studijsko putovanje se održava u okviru programa podrške saradnje “Mittelstand Global – Exportinitiative Energie”, koju raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.

Program u Bosni i Hercegovini provodi Predstavništvo njemačke privrede u saradnji sa njemačkom kompanijom Energiewaechter GmbH.

Studijsko putovanje će se održati na njemačkom jeziku  uz simultani prijevod. Više informacija o programu i studijskom putovanju možete pronaći u prilogu e-maila i OVDJE.

Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu popunjavanjem PRIJAVNOG OBRASCA.

Pristupni link za konferenciju će biti dostavljen prijavljenim kompanijama nekoliko dana prije termina održavanja studijskog putovanja.

akta.ba