Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on skype

U Kaknju otvorena laboratorija za ispitivanje građevinskih materijala CELAB

Nastavak uspješne arhitektonske priče društva za projektovanje, nadzor i konsalting Modus Projekt d.o.o. Kakanj i velikog projektnog iskustva mladog menadžmenta ove firme, osnovana je  Laboratorija za ispitivanje građevinskih materijala CELAB. Laboratorija CELAB je rezultat djelovanja tima stručnjaka koji se poslom osiguranja i kontrole kvaliteta na velikim infrastrukturnim projektima bave posljednje desetljeće. Pored usluga vršenja kontrole kvaliteta, kompanija pruža usluge savjetovanja u oblasti osiguranja kvaliteta u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji renomiranim kompanijama kao što su Strabag AG, Bemax d.o.o. i drugi renomirani domaći i međunarodni partneri.

Osnovna djelatnost CELAB-a je laboratorijsko ispitivanje građevinskih materijala i proizvoda uz korištenje najsavremenije opreme za ispitivanje u laboratorijskom i terenskom (in-situ) uslovima.
Ispitivanje asfalta, ispitivanje betona i mlaznih betona, geomehanička ispitivanja kao i spektar drugi ispitivanja kao što su ispitivanja injekcione mase, ispitivanje kamena, cementne stabilizacije i dr. su dostupni na tržištu Bosne i Hercegovine i regiona, kroz usluge stručnog tima Laboratorije CELAB.

Vođen mladim i iskusnim menadžerima, Modus Projekt d.o.o. Kakanj je dokazan partner u oblasti projektovanja, nadzora i konsaltinga, sa širokom referenc listom projekata na domaćim i međunarodnim projektima. Inovativna informaciona platforma www.gradi.ba, učešće u kulturno-sportskim dešavanjima i podršci prema lokalnoj zajednici su zasigurno ključ uspjeha ove uspješne bosansko-hercegovačke privredne priče.

Više informacija o uslugama laboratorije za ispitivanje građevniskih materijala CELAB možete pronaći na oficijelnoj internet stranici: http://celab.ba, na mail info@celab.ba ili putem telefona 062 911 222.