Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on skype

Prijavite se za onlajn kurs marketing društvenih medija

Otvoren je poziv za sve zainteresovane učesnike na temu: Moćan marketing društvenih medija za početnike.

OBLAST: Marketing

OPISKurs je koncipiran na način koji pruža tačan nacrt ili kontrolnu listu koju treba slijediti po završetku obuke. Program je namijenjen svima koji žele da nauče zabavan i kreativan način rada sa svog laptopa. Cijena obuke sa popustom iznosi 16,99 eura, dok je redovna cijena 169,99 eura. Program je kreiran kako bi pružio potrebne alate i tehnike za dobrog menadžera društvenih medija i pomogao da se osmisli sopstveni životni stil. Neke od tema koje ćete prolaziti su: shvatanje sopstvene svrhe u okviru onlajn karijere, produktivnost i organizacija, razumijevanje upotrebe društvenih medija za posao, stvaranje zapanjujućeg sadržaja za platforme društvenih medija. Kurs uključuje deset sati video zapisa, jedan izvor koji se može preuzeti, potvrda po završetku.

USLOVIMogu se prijaviti svi zainteresovan kandidati koji imaju osnovno razumijevanje društvenih medija i pozitivan stav.

NAČIN PRIJAVESvi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem linka: https://www.udemy.com/…/become-a-kick-ass-social…/…

ROK ZA PRIJAVU:U toku.

Detaljnije: https://www.udemy.com/

mladiinfo.me