Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on skype

Prijave za treću BiAgile for Students radionicu su otvorene

Sigurno ste već imali priliku susresti se sa terminima Agile i Scrum, te koliku važnost imaju u rastu i razvoju kompanija.

Scrum je agilni tip procesnog okvira koji se uspostavlja u svakodnevnom radu i funkcionisanju jedne IT firme. Međutim, kada se upoznate sa Scrumom, shvatit ćete da se on može prilagoditi i u svakodnevni život, kako bi se postigli određeni ciljevi.

S toga, ako si student/ica fakulteta ekonomije, elektrotehnike, informatike ili računarstva, onda je ova radionica nešto što ne smiješ propustiti! Požurite, jer broj mjesta je ograničen!

U Bicom Systems kompaniji, svakog mjeseca se održava BiAgile sedmica, gdje uposlenici imaju priliku za razne treninge i edukacije, te uvid u rad svih timova. Od mjeseca marta, tokom BiAgile sedmice bit će radionice posvećene studentima navedenih fakulteta, u sklopu kojih će imati priliku naučiti mnoge korisne informacije.

Radionica: “Uvod u Agile & Scrum” bit će održana u četvrtak (29.04) od 19 sati u online formatu, a prijave su otvorene do petka, 23. aprila, do kraja dana.

Učešće je besplatno, a sve što trebate jeste da ispunite sljedeću formu.

Za sva dodatna pitanja možete pisati na e-mail: hr@bicomsystems.com

studomat.ba