Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on skype

Predstavljamo prvo izdanje Kataloga kakanjskih domaćih proizvoda

Savez poljoprivrednih udruženja – Kakanjska poljoprivreda “KAP” je u okviru projekta “KUPUJMO I PODRŽIMO KAKANJSKO” izradila prvo izdanje Kataloga kakanjskih domaćih proizvoda što za cilj ima predstaviti domaći asortiman voća, povrća, prerađevina od voća i povrća, meda, salata, čajeva, bio-ulja, te slatkog programa iz tradicionalne bosansko-hercegovačke recepture.

Katalog kakanjskih domaćih proizvoda je istinski kakanjski proizvod, nastao u saradnji Saveza poljoprivrednih proizvođača Kakanjska poljoprivreda “KAP”, Opcina Kakanj, Razvojnog centra općine Kakanj, te dizajnerskih i grafičkih kompanija registrovanih u Kaknju. Ponosni smo na činjenicu da danas imamo katalog domaćih kakanjskih proizvođača, koji je osmišljen uz saradnju kakanjskih udruženja, dizajniran od strane kakanjske dizajnerske kompanije i štampan u kakanjskoj grafičkoj kompaniji. Uz svesrdnu podršku Općine Kakanj, dobili smo reprezentativan dokument koji zasigurno nudi kvalitet kakanjskog proizvoda.

Katalog možete preuzeti i u digitalnoj formi na linku: https://bit.ly/3igT2nfMolimo medije da u skladu sa mogućnostima podrže projekat “KUPUJMO I PODRŽIMO KAKANJSKO”#kupujmo#podrzimo#kakanjsko