Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on skype

Inicijativa Razvojnog centra općine Kakanj za formiranje PROJEKTNE MREŽE KAKANJ

Poštovani predstavnici Udruženja, saveza, sportskih klubova, 
                 partneri Razvojnog centra općine Kakanj,

pozivamo vas na INTERNI SASTANAK povodom formiranja PROJEKTNE MREŽE KAKANJ koji će se održati u četvrtak 07.11.2019. godine u 14.00 sati u Maloj sali JU KSC. 
Ovo je prvi sastanak ovakve vrste u Kaknju. Iniciramo formiranje PROJEKTNE MREŽE KAKANJ koja će pomoći nevladinim organizacijama, neprofitnim sportskim organizacijama, udruženjima i drugim organizacijama civilnog društva sa sjedištem u Kaknju, da u najboljem i najkvalitetnijem obliku apliciraju na bespovratna sredstva kod domaćih i stranih donatora. 
Cilj nam je da svako kakanjsko partnersko udruženje dobije maksimalnu stručnu i tehničku podršku pri apliciranju na javne pozive svih nivoa vlasti, javne pozive na bespovratna sredstva i javne pozive međunarodnih organizacija. 
U dosadašnjem radu Razvojnog centra, čiji je ovo i programski zadatak, imali smo priliku pokrenuti odličnu saradnju i pružiti asistenciju udruženjima. 
Pored našeg zajedničkog formiranja PROJEKTNE MREŽE, očekuje nas info dan za PROGRAM PREKOGRANIČNE SARADNJE WESTERN BALKANS FUND-a, u kojem ćemo vidjeti mogućnosti povlačenja bespovratnih sredstava, ali i kreiranje projektne aplikacije. Poziv i agendu sastanka vam dostavljamo u prilogu. Poslije sastanka se družimo u renoviranom cafe-u EUROPA u sklopu JU KSC KAKANJ. 
Zadovoljstvo nam je pozvati vas i biti vaš projektni partner. 
Kontakt informacije: 061 666 901 – Edin Bjelopoljak