Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on skype

Budućnost ugodnog stanovanja – online konferencija

SUPEUS – Studentska Udruga za Promicanje Energetske Učinkovitosti i Savjetovanje interdisciplinarna je udruga studenata koja objedinjuje različite tehničke i znanstvene discipline te stručne izvore, dotičući se aktualnih grana tehnologije, znanosti i gospodarstva. Jedan od najvećih projekta Udruge je Budućnost ugodnog stanovanja – BUS. Riječ je o besplatnoj stručnoj konferenciji za studente i sve one koje zanima edukacija iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje.

Ovogodišnja, 10. po redu konferencija za studente “eBUS 2021 – Budućnost ugodnog stanovanja” održava se u četvrtak, 15. 4. 2021. uživo, na You Tube i Facebooku profilu Udruge, s početkom u 17 sati.

Na ovogodišnjoj BUS konferenciji predavači iz struke predstavit će aktualne inovacije u području tehnologije, energetike, energetske učinkovitosti i financiranja projekata. Tijekom cjelodnevne konferencije svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije o trendovima i problemima unutar šest tema.

Više informacija o radu Udruge možete pronaći na službenoj stranici i društvenim mrežama, a dodatne informacije, te način prijave o ovogodišnjoj konferenciji možete pronaći na službenoj web stranici projekta službenom događaju.

hocu.ba