Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on skype

“BRAVO” Online kurs JAPANSKOG JEZIKA

učite japanski jezik sa BRAVO – Bosnian Representative Association for Valuable Opportunities i našim divnim članovima, koje s radošću podržavamo i širimo pozitivnu energiju.

Početak svake nove godine je prilika za nove odluke, pa s toga na početku ove godine napravite iskorak i donesite novu odluku. Odluka o učenju novog jezika uvijek je dobrodošla, posebno kada većinu vremena provodimo kući, a tamo negdje vidite priliku za neki ONLINE kurs jezika i to ovaj put japanskog! Zamislite da učite ovaj divni jezik, uživate u posebnoj azijskoj kulturi i načinu života?!

Ako je japanski jezik nekad bio na vašoj listi jezika koje želite naučiti ili je još uvijek na toj listi, ili ga bar želite pobliže upoznati, mi vam pružamo jedinstvenu priliku, jer krećemo od osnova, koje čak i djeca mogu pratiti.

Ovim putem vas pozivamo da se prijavite na ovaj “drugačiji jezik” i naučite nešto novo. Mnoga djeca i omladina su zaljubljena u anime i druge dijelove japanske kulture, s toga ovaj kurs možete preporučiti i svojoj djeci, svojiim prijateljima i svima onim koji žele naučiti nešto novo…

Prijave ostaju otvorene do 20.03., a kurs počinje 01.04.2021. godine.

Sretno svima…

#BRAVO#BRAVOBIH#MAKETHEWORLDWONDER#BRAVOCOURSES#BRAVOLANGUAGES

bravo-bih.com