Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on skype

BH Roots: “Online radionica o LinkedIn-u”

Uslijed zdravstvenih problema glavne predavačice online radionice primorani smo da istu pomjerimo za dvije sedmice, te će se online radionica održati 17.4 u 17:00. Učesnici koji su se već prijavili ne moraju ponovo popunjavati prijave. Pozivamo sve zainteresovane osobe da nam se priključe i prijave na našu online radionicu o Linked In

Nakon niza uspješnih projekata, kao i posljednja dva webinara „Mogućnosti mladih u digitalnom dobu“ i “Kako napraviti CV?”, u najavljenoj SERIJI PREDAVANJA (WEBINARA) u kojima smo naišli na pozitivan feedback i veliki odziv omladine, nastavljamo sa trećim webinarom na temu LinkedIn-a, na vaš zahtjev.

Tragom osnovnih ciljeva naše serije webinara – pružanja osnovnih znanja, vještina i uputa mladim ljudima u što uspješnijem suočavanju sa izazovima online svijeta, predstojeći webinar ima za cilj da upozna mlade ljude sa LinkedIn-om, poslovno-društvenom platformom koja pruža veće mogućnosti predstavljanja sebe, vlastitih postignuća i rada, stvaranja i dobijanja poslovnih prilika te umrežavanja sa drugima iz iste grane zanimanja, kao i potencijalnim poslodavcima.

U ovoj radionici, nastojat ćemo pružiti vam korisna znanja u vezi LinkedIn-a, s tim da početna tačka radionice zavisi od vas. Zbog toga, obratite posebnu pažnju na posljednje tri stavke prijave, koje su direktno povezane sa Vašim iskustvom na LinkedIn-u i očekivanjima od naše radionice.

LINK ZA PRIJAVU:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSetqck8VxqG2…/viewform