Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on skype

Aplicirajte za GlobalGiving Accelerator virtuelni program

GlobalGiving Accelerator prilika je za vas i vašu organizaciju da izgradite vještine, pristupite alatima i razvijete bazu pristalica kako biste postigli uspjeh u grupnom finansiranju. Kada steknete diplomu, vaša organizacija postaje stalni član GlobalGiving-a i imaćete pristup svim alatima, obuci i individualnoj podršci dostupnoj u GlobalGiving zajednici.

OBLAST:

crowdfunding/grupno finansiranje

OPIS

GlobalGiving Accelerator je virtualni program obuke i kampanja grupnog finansiranja koji će vam pomoći da svoje prikupljanje sredstava podignete na viši nivo. Nakon neobaveznog jednodnevnog kurikuluma, ući ćete u akceleratorsku kampanju u kojoj ćete prikupiti najmanje 5.000 američkih dolara od najmanje 40 različitih donatora kako biste diplomirali i osigurali trajno mjesto za prikupljanje sredstava na platformi GlobalGiving. Teme treninga uključuju:• Crowdfunding 101;• mapiranje vaše potencijalne donatorske mreže;• pripovijedanje priča i žalbe putem e-pošte i• stvaranje SMART ciljeva.Biće pružena podrška dok dolazite do sopstvenih mreža i dok ispričate svoju priču na nove i upečatljive načine. Donatori mogu dati američke dolare ili britanske funte, pomažući vam da dosegnete svoje pristalice u SAD-u, Velikoj Britaniji i šire. Takođe, oni će pružiti odgovarajuće podsticaje za vaše donatore i bonus nagrade za najuspješnije učesnike.

USLOVI

GlobalGiving prihvata prijave registrovanih neprofitnih organizacija širom svijeta. Organizacije moraju biti u mogućnosti da pokažu evidenciju o sprovođenju projekta i moraju proći kroz postupak dubinske analize.

NAČIN PRIJAVE

Apliciranje se vrši elektronski na linku: https://www.globalgiving.org/dy/v2/pe/application/start.html

ROK ZA PRIJAVU:16. oktobar 2020. godine

Detaljnije: https://www.globalgiving.org/accelerator/

mladiinfo.me